ART & FASHION: få en Unik oplevelse i 3 dage – fernisering d. 24. kl 17

Jeg har brugt min efterårsferie på at arbejde sammen med billedkunstner Barbara Wilson og lyddesigner Inuk Thomsen på at iscenesætte min butik som en kunstnerisk statement for 3 dage. Et meget spændende projekt, som vi kalder WØ6.

Jeg vil defor med stor glæde inviterer til fernisering torsdag d. 24 oktober 2013 kl. 17 – 21Iscenesættelsen vises i 3 dage frem til d. 26 oktober i butikken åbningstider: fredag kl. 11-18, lørdag kl. 10-15.

Wø6 foto WØ1 WØ6 er en spændende og anderledes butiksoplevelse, hvor du som publikum kan gå på opdagelse i  samtlige af butikkens rum  – også i baglokalerne, hvor der normalt ikke er offentlig adgang.  I de 3 dage hvor butikken er  iscenesat, kan du ikke nødvendigvis regne med at se hele CHARLOTTE ØSTERGAARD COPENHAGEN kollektionen hængende fremme.

Tag på en rejse fra eksponerede og lette til det kompakte og fortættede. WØ6 er en kunstnerisk iscenesættelse af butikken på Nikolaj Plads 9 skabt af duoen WØØW bestående af Billedkunstner Barbara Wilson og beklædningsdesigner Charlotte Østergaard med et tilhørende lydunivers skabt lyddesigner Inuk Thomsen.

IMG_3434 IMG_3432Men afsæt i ideen om et museet, der som institution bekymrer sig for samlinger af artefakter og andre genstande af kunstnerisk, kulturel eller historisk betydning, er WØ6 en forklædning og fortolkning af, hvordan en butik med tilhørende værksted kan opleves som et kunstnerisk udsagn.

 “I et historisk perspektiv er en stor del af kunsten knyttet til et specifikt sted. Ofte som bestillingsopgaver, hvor kunsten fx er en integreret del af bygninger eller udformninger af pladser, parker m.m. Typisk får kunsten en symbolsk rolle og funktion på det sted, den befinder sig: Den fortæller en historie om stedet. Det kan fx være skulpturer, der viser de mennesker, som vi forbinder med stederne – hvad enten det er kongen, kendte personligheder eller en hyldest til de almindelige mennesker, som færdes eller har færdedes her.”

WØ6 Invitation linjeKort om  WØ6, WØØW og WØ608:

Duoen WØØW består af billedkunstner Barbara Wilson og beklædningsdesigner Charlotte Østergaard og er  et samarbejde opstået ud fra en fascination af atmosfæriske rum, der i kraft af deres funktion og fortælling udstråler en særlig  karakter.

WØ608  er et kunstnerisk udviklingsprojekt støttet af Statens Scenekunstskole. WØ608 er en undersøgelse af, hvordan rums funktion, fortælling og arkitektoniske kvalitet påvirker en kunstnerisk arbejdsproces. WØ6 er første i rækken af 4 stedsspecifikke iscenesættelser.